duurzame zorg

[DELFT] Doe & Deel Duurzame Zorg Dag

Start date
End date
Location
Vakwerkhuis, Delft

OOK VOOR STUDENTEN.

Overal werken professionals, wetenschappers en studenten met passie aan duurzamere zorg. Op 25 juni delen zij hun successen, hoofdbrekens en hun nieuwste inzichten.

Studenten van de Leiden-Delft-Erasmus universiteiten en Hogeschool Rotterdam delen uitkomsten van het Thesis Lab 'Sustainable Healthcare' in een interactieve rondetafel met professionals. Hoe maken we duurzame voeding de norm in zorginstellingen? En hoe start je als organisatie met het verduurzamen van de zorg? Welke stappen zet je eerst en wat kun je leren van koplopers? Met: Charlotte van Waarde (student), Nicole Bakker (Alrijne), Thijs Elzer (LUMC), Sil Verouden (EUR), Marco Lagrand (NoordWest Ziekenhuis).

In het Medical Delta Café "Meer met minder" gaan zorgbestuurders en professionals in gesprek over een nijpende kwestie: de houdbaarheid van (onduurzame) zorg. Met: prof. dr. Jan Kremer (Radboud UMC, Zorginstituut Nederland), prof. dr. Maroeska Rovers (Radboudumc, KNAW), prof. dr. Nicole Bouvy,  (Maastricht UMC+; Commissaris Coöperatie VGZ), prof. dr. Martine de Vries (LUMC)

Een middag georganiseerd door Leiden-Delft-Erasmus Centre for Sustainability en Medical Delta.
Met netwerkborrel na afloop!

Doe en deel mee en laat je inspireren! 

Bekijk het programma 

Meld je hier aan