city

[DELFT] College Tour: Stad van de Toekomst

Start date
End date
Location
Faculteit Bouwkunde, TU Delft (Berlage Zaal)

EVENT FOR STUDENTS.

In wat voor steden leven wij over dertig jaar? Hoe veranderen data de toekomst van stedelijke mobiliteit? Zullen stadscentra wel blijven bestaan? Laat je inspireren en praat mee over de stad van de toekomst. Met (gratis) drankje  na afloop! 

In deze College Tour voor studenten delen Mathieu Mooren, en dr. ir. Arjan van Binsbergen hun onderzoek en ideeën over hoe steden zich mogelijk ontwikkelen. Mathieu Mooren is alumni van de TU Delft en is inmiddels succesvol ondernemer en CEO. Hij werkt onder meer bij het dataconsultancy bedrijf Digital Power. Arjan van Binsbergen is associate professor aan de faculteit Civiele Techniek (TU Delft). Hij doet onderzoek en geeft onderwijs op het gebied van onder meer transport, digitalisering & internet, stad en stakeholders. 

Stad van de toekomst

Dompel je onder in de wereld van data, ondernemerschap en het werk van ingenieursbureaus en ontdek hoe zij de stad van de toekomst vormgeven. Luister naar de paneldiscussie over de rol van smart mobility, met professoren van de TU Delft en experts van ingenieursbureau Antea Group. Stel je vragen en praat mee. Dit programma is opgezet als ‘College Tour’: je kunt meedoen en al je vragen stellen aan de experts. 

Met borrel na afloop
Op de informatiemarkt vertellen professionals van Antea Group je over projecten van Antea en over  hun visie op de stad van de toekomst. 

Deze bijeenkomst is georganiseerd door Antea Group en het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Sustainability.  Mis het niet! 

 schrijf je hier in