OR

[DELFT] Media Delta Café | Zorgtransformatie

Start date
End date
Location
NEXT Delft, Molengraaffsingel 8, Delft

Het Medical Delta Café richt zich op de dringende behoefte aan een transformatie in de gezondheidszorg. Tijdens dit evenement staat centraal hoe noodzakelijke veranderingen vorm kunnen krijgen en hoe deze in actie kunnen worden omgezet. Er is al veel mogelijk binnen de huidige kaders van het zorgsysteem, maar welke veranderingen kunnen we nog maken om de transformatie waar te maken?

Het programma begint met pitches van genomineerden voor de regionale Zorginnovatieprijs 2024, waaronder SmartHealth, Green Care Academy en Juvoly QuickConsult. Deze innovaties illustreren het belang van innovatie als integraal onderdeel van zorgtransformatie. Na deze pitches delen drie experts uit verschillende vakgebieden - Johanneke Mulder van het Erasmus MC, Samantha di Rocco van Careyn, en Dr. Jeroen van Wijngaarden van de Erasmus School of Health Policy & Management - kort hun visie op het onderwerp. Tot slot wordt de winnaar van de Regionale Zorginnovatieprijs 2024 bekend gemaakt.  

Het evenement biedt een platform voor zorgprofessionals, experts en belanghebbenden om ideeën uit te wisselen en gezamenlijk na te denken over de toekomst van de gezondheidszorg. Voor meer informatie en het volledige programma van het evenement kunt u de website bezoeken.

Meer informatie is te vinden op de website van Medical Delta