Banner
De Delta in een wereld van schaarste
14 April 2023 12:00 - 17:45

[LIVE] LDE CfS Congres: De Delta in een wereld van schaarste

Start date
End date
Location
Schouwburgstraat 2, 2511 VA Den Haag

Grondstoffen worden schaarser, mondiale toeleveringsketens beginnen te haperen, en marktprijzen fluctureren. Wat betekent deze schaarste voor de toekomst in de Zuid-Hollandse Delta? Hoe maken we de omslag van een economie die is gebaseerd op uitputting van grondstoffen, naar een duurzame, sociale, circulaire economie? Op vrijdag 14 april gaan we hierover in gesprek met beleidsmakers, wetenschappers en ondernemers. 

Meld je nu aan 

In het congres kijken we 30 jaar vooruit. Hoe komen we dan aan voedsel? Waar en hoe worden producten geproduceerd en gedistribueerd? In wat voor steden leven we? En waarmee moeten we dus vandaag aan de slag? Ondernemers, beleidsmakers, en wetenschappers gaan in gesprek over de beschikbaarheid van grondstoffen in de toekomst en hoe deze duurzaam kunnen worden benut, zodat de Zuid-Hollandse Delta ook in de toekomst leefbaar blijft.

Bekijk hier het hele programma

Meld je nu aan