Greenport Hub: Healthy Food Congress

Start date
End date
Location
Expozaal Beatrixgebouw - Utrecht

Op vrijdag 5 april a.s. vindt de 5e editie van het Healthy Food Congress. Deze editie vindt tegelijk plaats met het Congres Arts & Leefstijl in de Expozaal van het Beatrixgebouw in Utrecht. Jac Orie, succesvol schaatscoach van o.a. Sven Kramer, is key note speaker tijdens het congres. Hij zal zijn werkwijze uiteenzetten rond de waarde van groenten en fruit en het advies richting deze topschaatsers.

Greenport Hub

Dit congres is ook in samenwerking met onze Greenport Hub, het kennis- & innovatieprogramma op het gebied van tuinbouw. 

Uniek congres in het teken van groenten en fruit

De gehele voedingstuinbouwketen is welkom tijdens het Healthy Food Congress op vrijdag 5 april 2019 in de Expozaal van het Beatrixgebouw in Utrecht. Tegelijkertijd vindt het Congres Arts & Leefstijl plaats, dat wordt bezocht door ca. 1.000 artsen en diëtisten. Hoewel beide congressen een eigen doelgroep en programma hebben, zijn er veel contactmomenten waarbij er interactie is tussen de deelnemers om elkaar te inspireren.

Programma & aanmelden