CI HUb

Student Assistant Vacancy for the Circular Industries Hub (Dutch speaking).

Per direct gezocht: student assistent voor het opzetten van een Circular Industries Kennis en Innovatie hub!

Deadline: 25 oktober 2018

De komende maanden gaan wij aan de slag met het opzetten van een zogeheten kennis en innovatie hub, Circular Industries. In deze hub zullen wetenschap en praktijk verbonden worden door samen met overheden en bedrijfsleven de onderzoekslijnen op te zetten. Het hogere doel is om met deze hub de kennis te gaan leveren die bedrijven nodig hebben om producten en productieprocessen zodanig te herontwerpen dat ze onderdeel kunnen worden van een circulaire economie en in elk geval afval te voorkomen.

Primair zullen bestaande afstudeertrajecten en vakken binnen TU Delft, Universiteit Leiden, en Erasmus Universiteit worden ingezet om de uitdagingen van de praktijk goed inhoudelijk te verkennen en eerste oplossingsrichtingen te identificeren. Daarna zal langzaam worden toegewerkt naar meerjarige onderzoekstrajecten aangevuld door periodieke kennisevenementen om nieuwe inzichten naar de praktijk te brengen.

Affiniteit met engineering en systeemdenken

We zijn op zoek naar een student assistent om de hub coördinator te ondersteunen bij het opzetten van deze hub. Het is belangrijk dat je de complexiteit van een ontwerp, ontwerpproces en productieproces kan duiden en gevoel hebt voor het socio-technische systeem waar een technologie onderdeel van uitmaakt. Voordehand liggende studies zijn dan bijvoorbeeld Industrial Ecology (met Bachelor IO of BK), Werktuigbouw, Industrieel Ontwerpen, Bouwkunde of Technische Bestuurskunde. Maar mocht je nu al enthousiast worden van deze tekst, echt willen bijdragen aan de circulaire economie en je herkennen in onderstaand profiel, schroom dan niet een mailtje te sturen. Vereisten voor de functie:

  • Affiniteit met engineering/ontwerpen, systeemdenken en de maakindustrie
  • Gemiddeld 1 dag (8 uur) per week, maar flexibel inzetbaar
  • Nederlands als moedertaal, Goed Engels sprekend en schrijvend
  • Goede gesprekspartner voor bedrijven (bewezen door bijvoorbeeld tijdens je studie iets met/voor bedrijven georganiseerd te hebben)
  • Presentatievaardigheden
  • Goede schrijfvaardigheden
  • Precies en goed georganiseerd
  • Zelfstandig
  • Toegang tot studentennetwerken die bij de inhoud passen is een pre.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en CV voor 25 oktober 2018 naar:

Jan Henk Welink - J.H.Welink@tudelft.nl