Student assistant vacancy for setting up knowledge hub (Dutch speaking)

Per direct gezocht: student assistent ter ondersteuning in het opzetten van een centrale kenniswerkplaats waarin we experimenteren met samenwerkingsvormen tussen kennisinstellingen, ondernemers en beleidsmakers voor het versterken van de kennisinfrastructuur.

Het komende jaar gaan wij aan de slag met het opzetten van een zogeheten kenniswerkplaats KIP (Kennis in Productie) in de Binckhorst, een oud industrie- en bedrijventerrein in Den Haag, aangewezen als proeftuin voor circulaire gebiedsontwikkeling en transitie.

Deze (fysieke) kenniswerkplaats moet een leeromgeving worden voor stedelijke transitieopgaven zoals de circulaire economie, energietransitie en klimaatadaptie die grote uitdagingen met zich mee brengen voor Den Haag.

De verwevenheid en complexiteit van deze transitieopgaven vraagt om nieuwe samenwerkingsverbanden tussen wetenschappelijke disciplines onderling én tussen wetenschappers, ondernemers, maatschappelijke organisaties, burgers, en beleidsmakers. Deze samenwerking kan alleen goed werken als mensen elkaar kennen, vertrouwen en begrip en kennis hebben van elkaars kennis en kunde, positie en belangen.

We zijn op zoek naar een student assistent die één dag per week de procesmanager kan ondersteunen bij het opzetten en coördineren van kenniswerkplaats KIP; een experimentele verkenning naar de manier waarop een fysieke werk- en ontmoetingsplek in de Binckhorst optimale toegevoegde waarde kan hebben voor het versnellen van transities (circulair, energie, klimaatadaptatie). Hierbij zullen verschillende kennispartijen betrokken worden en expliciet ondernemers en beleidsmakers.

Functievereisten:

  • Je studeert aan een van de Leiden-Delft-Erasmus Universiteiten (bachelor of master)
  • Je hebt affiniteit met duurzaamheid (kennis van circulaire economie, energie en klimaat is een pré)
  • Je bent gemiddeld 1 dag (8 uur) per week beschikbaar, maar flexibel inzetbaar
  • Nederlands is je moedertaal, maar je spreekt en schrijft goed Engels
  • Je hebt goede schrijfvaardigheden
  • Je hebt enige ervaring met online (graphic) design tools (bijv: Indesign, photoshop of anders)
  • Je bent precies en goed georganiseerd
  • Je kan zelfstandig werken

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en CV vóór 7 september naar:

Eva van Baren - ebaren@rsm.nl

vacancy

0.2 FTE
Deadline: 6 september 2019