Student Assistant Vacancy: Circular Industries Hub (Dutch speaking)

Per direct gezocht: student assistent voor de Circular Industries Hub (Nederlandstalig)!

Deadline: 20 juni 2019

The Circular Industries Hub is onderdeel van het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Sustainability.  In deze hub wordt wetenschap en praktijk verbonden door samen met overheden en bedrijfsleven onderzoekslijnen op te zetten. Het hogere doel is om met deze hub de kennis te gaan leveren die bedrijven nodig hebben om producten en productieprocessen zodanig te herontwerpen dat ze onderdeel kunnen worden van een circulaire economie en in elk geval afval te voorkomen. Studenten, onderzoekers en bedrijven werken dus samen aan naar circulaire industrie in de regio Zuid-Holland. 

Primair zullen bestaande afstudeertrajecten en vakken binnen TU Delft, Universiteit Leiden, en Erasmus Universiteit worden ingezet om de uitdagingen van de praktijk goed inhoudelijk te verkennen en eerste oplossingsrichtingen te identificeren. Daarna zal langzaam worden toegewerkt naar meerjarige onderzoekstrajecten aangevuld door periodieke kennisevenementen om nieuwe inzichten naar de praktijk te brengen.

Affiniteit met engineering en systeemdenken

We zijn op zoek naar een student assistent om de hub coördinator te ondersteunen bij het opzetten van deze hub. Belangrijke taken zijn: administratieve taken zoals contact onderhouden met netwerk van bedrijven, docenten en studenten. Daarnaast organiseer je evenementen voor het netwerk en denk je mee aan het jaarprogramma voor de hub. 
Herken je je in het onderstaande tekst en wil je bijdragen aan de circulaire economie, neem contact op met Jan-Henk Welink. Vereisten voor de functie:

  • Gemiddeld 1 dag (8 uur) per week, maar flexibel inzetbaar
  • Nederlands als moedertaal, Goed Engels sprekend en schrijvend
  • Goede gesprekspartner voor bedrijven (bewezen door bijvoorbeeld tijdens je studie iets met/voor bedrijven georganiseerd te hebben)
  • Presentatievaardigheden
  • Goede schrijfvaardigheden
  • Precies en goed georganiseerd
  • Zelfstandig
  • Toegang tot studentennetwerken die bij de inhoud passen is een pre.
  • Voorkeur voor studenten van TU Delft

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en CV voor 20 juni 2019 naar:

Jan Henk Welink - J.H.Welink@tudelft.nl