Maak kans op de Scriptieprijs ‘Circulair Ontwerp’ van Witteveen+Bos!

Heb jij een scriptie geschreven die bijdraagt aan de (door)ontwikkeling van het duurzame ontwerpprincipe ‘Circulair Ontwerp’ van Witteveen+Bos? En helpt jouw onderzoek om een van de zeventien Sustainable Development Goals dichterbij te brengen? Dit is jouw kans om je werk in de schijnwerpers te zetten en een mooie prijs te winnen!  

Wat kan je winnen? 
- Een geldbedrag om je verder te verdiepen in circulair ontwerp, bijvoorbeeld in de vorm van een studie(reis), cursus, conferentie, projectontwikkeling of verdere (talent)ontwikkeling.  
- De Witteveen+Bos Duurzaam Ontwerpen-trofee.  

Waarom deelnemen? 
Circulair ontwerpen gaat over het maken van duurzame keuzes voor huidige en toekomstige levenscycli. Het sluit ketens door materialen, restproducten en afvalstromen als grondstoffen te benutten. Dit principe helpt de uitputting van (fossiele) grondstoffen te beperken en vermindert de totale CO2-emissie over de gehele levensduur van een ontwerp.  

Belangrijke data: 
- Aanmelddeadline: 15 september 2024  
- Uitreiking prijs: Najaar 2024   

Wie kunnen deelnemen?  
De prijs wordt toegekend aan zowel een wo-scriptie als een hbo-scriptie die het beste of meeste bijdraagt aan de (door)ontwikkeling van het circulaire ontwerpprincipe van Witteveen+Bos en expliciet aansluit bij minstens één van de 17 Sustainable Development Goals van de United Nations (UN).  

Hoe deelnemen? 
Meld jouw scriptie aan door te mailen naar communications@witteveenbos.com.  
Meer informatie vind je op de website van Witteveen+Bos: https://www.witteveenbos.com/nl/news/witteveen-bos-thesis-prize-2024-circular-design