tomatenplanten

[NAALDWIJK] HortiHeroes Hackathon 2024: Future of Growing

Start date
End date
Location
World Horti Center, Europa 1, 2672 ZX Naaldwijk

EVENT FOR STUDENTS.

Calling Heroes: Red de Nederlandse Tuinbouw en win € 1.000,-

Wil jij als student bijdragen aan een duurzaam voedselsysteem? Jouw creatieve of technische vaardigheden inzetten om een oplossing te ontwikkelen richting klimaatneutrale tuinbouw? Dat kan! Let op: dit evenement is in het Nederlands!

De Nederlandse glastuinbouw wordt wereldwijd geroemd. Maar de sector staat ook onder druk. In de strijd om schaarse ruimte, arbeidskrachten en natuur is een kritische blik nodig op de grote uitdagingen die de sector heeft: arbeid, energie en gewasbescherming. 

Creativiteit en innovatie zijn noodzakelijk voor een duurzame toekomst. Daarom zoekt HortiHeroes jou! Gooi je denkkracht in de strijd tijdens deze Hackathon. Zoek met deelenemers naar oplossingen voor een toekomstbestendige tuinbouw. Bouw aan je netwerk en draag bij aan de energietransitie én een duurzaam voedselsysteem. Gratis deelname, drankjes, snacks en vervoer vanaf Delft of Den Haag station.

broeikas

Doe mee aan de HortiHeroes Hackathon:

  • Maak kans op € 1.000,-
  • Netwerk voor jouw toekomst
  • Draag bij aan de energietransitie én een duurzaam voedselsysteem
  • Ervaar de energie die vrij komt door samen te werken
  • Gratis deelname, drankjes, snacks en vervoer vanaf Delft of Den Haag station

Voor wie?
Je kunt deelnemen aan de Hackathon als je op dit moment een mbo-, hbo- of universitaire opleiding volgt. Jouw studierichting maakt niet uit, alle kennis, vaardigheden en frisse blikken zijn nodig om het verschil te maken!

Wat is een Hackathon?
Een Hackathon is een event waarin deelnemers in teams samenwerken en strijden om binnen een korte tijd de beste en meest innovatieve oplossing voor een uitdaging te bedenken en te presenteren.

Meld je aan en maak impact!
De deadline voor aanmelden is vrijdag 17 mei 2024 en voor meer informatie, neem een kijkje op de website: www.hortiheroes.com/hackathon.

Meld je aan voor de Hackathon 2024