Banner
VAN WEGWERPECONOMIE NAAR REPARATIESAMENLEVING

In Japan is het lijmen van kapot keramiek tot kunst verheven. In Europa komt er een 'Right to repair' dat reparatie makkelijker en aantrekkelijker wil maken. Hoe kunnen we ook hier ‘reparatie’ tot norm verheffen? Op maandag 13 november gaan we in Delft gesprek, met ondernemers, creatieven, wetenschappers en bestuurders, tijdens de Meet-Up: ‘Van wegwerpeconomie naar reparatiesamenleving.’ Let’s fix it!

Meld je aan voor de meet-up!

Aanmelden

[DELFT] Meet-up: Van wegwerpeconomie naar reparatiesamenleving

Start date
End date
Location
Firma van Buiten (Delft)

Kom op 13 november naar onze Meet-Up in Delft en luister naar wetenschappers, ondernemers, beleidsmakers en creatieven die zoeken naar manieren om reparatie weer terug te brengen in het dagelijks leven. Met praktische, lokale initiatieven, met ondernemerstalent en met wetenschappelijke kennis over wetgeving, nieuwe businessmodellen, consumentengedrag en slim design. Kom luisteren en ga mee in gesprek.

Meer informatie over de meet-up